Vállalkozásoknak

Miért WOLF tető?

  1. Magyarországon 30 éve gyártunk, Ausztriában több mint 50 éve
  2. Minden szükséges minősítéssel rendelkezünk
  3. Saját, nemzetközileg is elismert szeglemeztechnikánk van
  4. Saját ausztriai szeglemezgyárunk folyamatosan gyárt magas minőségben
  5. Saját fejlesztésű szoftverrel tervezzük a tetőinket Wolf Win
  6. Saját présgépeinkkel készítjük a tetőket
  7. KVH minőségi műszárított fenyő alapanyaggal dolgozunk

 

Vélemények

" Nem értek nagyon az építkezéshez, de az ácsom javasolta, hogy szeglemezes tetőt vásároljunk, mert az előre van gyártva, mondhatni kész és gyorsan kész lesz a házunk. Az interneten találtam a tetőgyárra és az ár is elfogadható volt, így tőlük rendeltem meg a tetőt amit a napokban fel is állítottak, egyetlen délelőtt alatt."

"Az év végéig be kell fejeznünk a családi házunk építését, ezért egy gyors megoldásra volt szükség, ezért is kerestünk egy profi céget, aki tetőkkel foglalkozik. Azt láttam, hogy a Wolf a legrégebbi és a legjobb, ezért is választottuk őket."

" A közel 100 m2-es garázsomra kellett egy gyors tető megoldás, ezért kezdtem el keresgélni, nem bántam meg, tényleg gyorsan és időben érkezett a kamion, hamar felrakták a háromszög tartókat és a tetőfedőm már neki is láthatott a fóliázásnak és a trapézlemezek felrakásának."

„Egy pénzügyileg stabil céget kerestünk. A kis cégeket így lehúztuk a listánkról. A kiválasztott néhány cég pénzügyi mutatóit a Céginfóban is megnéztem. Örömmel láttam, hogy a Wolf System Kft. -nek több divíziója van, több lábon áll és komoly árbevétellel rendelkezik.”

„Elmentünk meglátogattuk a gyárat is ami, nagyon meggyőző volt, jó volt látni miként készítik a tetóket, milyen gyönyörű faanyagokat használnak fel, és milyen rendezetten folyik a munka.”

"Családi házunkra kerestünk tetőszerkezetet, amikor is az interneten keresgélve akadtunk a Wolf System Kft. oldalára. A terveket elküldtük és rövidesen megkerestek minket és egy igazán kedvező ajánlatot kaptunk, amit meg is rendeltünk. A tetőt néhány hét alatt legyártották, ideszállították és már össze is szerelték. A faanyag gyönyörű, látszik, hogy jó minőségű!"

"Ács vállalkozóként, gyakran tapasztalom, hogy a jó minőségű faanyag csak nehezen beszerezhető. A Wolf tetőgyárából mindig kiváló minőséget kapok, gyorsan és pontosan."

"Családi házakat építek már 18 éve és a tetőszerkezetek beszerzése az utóbbi időben gondot okozott, míg végül rátaláltam a Wolf oldalára, itt csak minőségi anyagból dolgoznak és ha impregnálást kér az ügyfelem, azt is megcsinálják. Csak ajánlani tudom."

"Vállalkozó vagyok és sok tetőt állítunk össze a csapatommal, mivel most annyi a munka, hogy ki sem látszunk belőle, így nagyon fontos volt számomra a gyorsaság. Nincs időm rossz fával vacakolni, muszáj haladni és az előregyártott Wolf tető pont tökéletes erre. Gyorsan és pontosan tudunk dolgozni, a végeredmény pedig kiváló."

 

Együttműködési lehetőség

Cégünk óriási mennyiségben, közel 400 lakóegységhez képes tetőt gyártani évente. Ennek a gyártókapacitásnak a lefoglalásához keresünk partnereket országszerte, bízunk benne, hogy Önt is érdekli ez a lehetőség. Kérjük jelentkezzen elérhetőségeink valamelyikén.